Mijn naam is Stefan Lens, bijna (te) enthousiaste headshot & portretfotograaf voor professionals die willen opvallen in hun branche.

Ik heb ik o.a. samengewerkt met Kinki Kappers, Werkom, gemeente Purmerend en zelfstandige zangers,kunstschilders,ondernemers en muzikanten.

Ben jij een gedreven professional?... Dan is het laatste wat je wilt aangezien worden voor amateur, of nog erger, een hobbyist! In de huidige extreem competitieve markt, is de uitstraling van je zakelijke foto’s vitaal voor je reputatie als professional - veel te belangrijk om het aan het toeval over te laten.

Of je nu zelfstandig bent, eigenaar van een groot bedrijf met medewerkers…producten of diensten verkoopt, iedereen heeft enorm profijt van een professionele reputatie. Door het niet hebben van de juiste zakelijke foto’s loop je kansen en omzet mis, omdat andere minder snel of helemaal niet met je in zee willen gaan.

Daarom laat ik jou als professional opvallen als ECHTE professional met flitsende headshots, portretfoto’s en (evenementen)reportages op locatie, zodat jij nog meer (nog) meer zakelijk succes krijgt.

Voor welke reputatie ga jij?

Ik laat jou eruit zien als een prof.

Volg mij hier op social media!

email: stefan@stefanlens.nl